svar

Otrevliga kommentarer hit och dit, många personer som väljer att dela sin åsikt när dom inte vet hela historien eller känner människorna det handlar om. för mig finns det inga riktiga bevis, det finns inte bevis att han höll i något och avslutade det. det finns inga fingeravtryck,inga spår och den hittades inte hos honom. det enda beviset som finns är att han var på plats när det skedde. men betyder det att det inte fanns några andra människor i närheten där han var? i mina ögon är han bara en bror för mig. 

du påstår att jag inte har rätt att vara ledsen, men du det har jag faktiskt, jag går igenom något helt annat än vad de motsatta personerna gör. vet du vilka det var? vet du hur dom levde? när deras far åkte bort i några år så såg dom en utväg, en chans till ett ritkigt liv utan våld,och utan rädsla och fruktan för deras egna liv. det finns ingen saknad bara glädje, dom levde under hemlig identidet från honom, i en värld där han inte kunde hitta dom och förstöra deras liv längre, jag tror snarare dom lever i lycka utan honom. den enda låtsas sorgen som fanns handlade bara om pengar, deras rättighet till en summa som ville ha. tror du dom saknar någon som förstörde deras liv? misshandel och våldtäckt ? saknar dom de kanske? nej det gör dom inte. jag tror en lättnad lyfte från deras bröst att äntligen sluta va på flykt och kolla över axeln hela tiden. 
 
men att vara syster till en som är dömd? du har ingen aning om vad jag fick gå igenom, tror du de var lätt att vakna upp när en hel insatss styrka stormade in i lägenheten, något som jag drömde mardröm om flera veckor, även år, fortfarande kommer drömmarna tillbaka. jag hade ett starkt band till min bror, han var en person jag kunde prata allt om, även känna mig trygg i fall något skulle hända. eller såna som du som lämna ännu värre kommentarer flera gånger om dagen på min blogg eller facebook som beskrev mig lika hemsk som honom.
 
det var inte även bara allmänt folk, även en polis trakasserade oss, som var mycket otrevlig och behandlade oss som brottslingar, man gick i en väntat i flera månader utan att veta vad som hände, en person som tas ifrån en som man inte får prata med alls. hur mycket jag än försöker förklara så kan jag inte förklara med ord hur de är, men även om han är dömd så kan faktiskt folk bli oskyldigt dömda, om ni skulle läsa hela förundersökningen, så är det saker som inte stämmer in, men som sagt nu känner ni inte min bror så som jag känner honom, hade sakerna som inte stämmer in som inte handlar ens om min bror varit annorlunda,så hade kanske även jag trott motsattsen vad jag gör.. men kom fan inte och säg att jag inte får vara ledsen,för ni har inte gått den vägen jag går.. så Fuck you guys!