Söndag

Känns lite tråkig att jag inte är så motiverad att skriva blogg längre.. Men ska försöka skriva mer..  Men de år bara för min skull.. Det år roligt Sen att hå tillbaka och se vad man skrivit :) och snart år de dags att göra en till bok av bloggen, snart har de gått ett år sen jag gjorde det sist... Och jag vill så gärna ha min blogg i böcker som man kan spara år efter .. Just nu har jag tre böcker som är från 2010 till 2013 tror jag, jag är inte helt 100.

Just nu ligger jag i sängen och ska sova.. Pillar alltid på mobilen innan de är dags att sova,ska upp kl halv 11 o till af kl 11... Bara på med kläderna o gå dit.. Orkar inte fixa mig innan för de går så snabbt o va där. 

I dag har jag varit med mamma o Ove vi spelade bil bingo på stranden haha pensionärs varning, haha nejdå va mer ungdomar än gamlingar där ... Men men man kan vinna upp till 30 tusen så de är ju inte helt fel! Men i dag vann jag inget...bättre lycka nästa gång kanske? 

Och snart ska vi åka på en liten semester neråt i landet :) mot Ullared Eskilstuna Västerås kanske Liseberg o Göteborg också. Och såklart till Sala för att hälsa på Jerry :) två besök har vi bokat in! 

Nej nu sova :)