Aldrig skämts så mycket i hela mitt liv!!

i dag när jag vaknade så klädde jag på mig,åt frukost sen begav jag mig mot gymmet med nina,var där ca 90 minuter.var väldigt kul,körde lite förhårt så började må illa men det var väldigt kul...
 
Sen när jag kom hem så fixa jag mig lite. sen kom nina och direkt när hon kom så gick vi ut och hoppade in i bilden och så  åkte  vi med mamma och var ute med hundarna,sen blev det en liten tur till sporthuset och kollade en snabbis. 
 
 
 
 
 
 
 
Nina säger HEEEJ!
 
 
Sen så lämnade vi hundarna och mamma lämnade av mig och nina på köpcentrumet, eller som det egentligen heter "rajalla" men tycker det är ett sånt grymt fult otd så jag säger alltid köpcentret. 
 
där så hittade jag två tröjor för 150 spänn tillsamans,så det var ett kap. sen köpte jag jätte jättte sköna strumpor,och ett svart nattlinne,och en roller som tar bort hår på kläderna ^^ sån behövs verkligen när man har två hårbollor här hemma! 
nina pekar fingret
 
 
 
Sen mellan affärerna så blev både jag och nina jätte hungriga,så vi köpte varsin tonfisk macka och en festist och satte oss utanför "rajalla" och käkade.
 
 
 
 
 
Nu ska jag berätta något riktigt riktigt pinsamt!


nina och jag var inne på vera moda så nina gick in i provhytterna föra att prova några tröjor. så efter ett tag så tänkte jag skoja lite med henne,så jag gick dit och så såg jag vart hon var,för hon hade svarta sportskor. så jag tänkte skoja genom att låtsas ta bild på henne,så jag tog mobilen och började viffta med den högst uppe i dörren medans jag gjorde nåogt roligt ljud från mig. så ser jag hur hon drar i skynket och tittar fram. MEN det är INTE nina, det är en helt okänd tjej. och jag skämms verkligen och säger något oj ursäkta jag trode du var min kompis!! men hon sa ingenting, hon bara kollade på mig och små log lite. herregud sista gången jag ska skämta med någon! haha. jag och nina sprang nästan ut från affären, eller jag iaf! 
 
 
HAR NI GJORT NÅGOT RIKTIGT PINSAMT?!?!!?