du är inte perfekt!

I dag när jag bakade bullar,så kom jag på att varje gång jag bakade så åt jerry upp nästan allting jag gjort, men de gjorde mig inget, jag tycker självande bakandet är kul och på något sätt harmonisk, haha. och det var kul att man kunde göra något bra som verkligen blev lyckat och smakade gott, så jerry älskade mina bakelser, förutom mina brownies jag gjorde en gång..jag hade haft dom för länge iugnen så dom blev sten hårda..men han åt några stycken direkt efter dom var klara då dom var mjuka. 
 
så vem ska äta upp mina bullar nu? 
 
 
det känns som det var fera hundra år sen han var hemma och vi bara var en vanlig familj,det går inte en dag utan att jag tänker på han, det brukar vara min första tanke när jag vaknar, undra hur han mår,undra vad han gör just nu. jag önskar jag bara kunde ringa han precis när jag ville. så små saker man önskar man kunde göra när man ville, det sakerna som en gång man bara tog förgivet. jag önskar han var här i närheten så man kunde besöka han en gång i veckan ialla fall,då skulle allt vara så mycket enklare.
 
kan jag ens lita på någon i dag? vissa av alla negativa kommentarer kommer från folk härifrån, hur vet jag att det inte är någon jag känner? eller någon av mina vänner? någon som jag pratar med varje dag, som låtsas vara trevlig och undrar hur allting är? hur vet jag att den personen inte är den som sitter och kastar skit bakom skärmen? eller någon som finns på andra sidor, alla är anonyma jag kan inte veta, så därför kan jag inte lita på någon.
 
varför är du så nyfikna av vad jag skriver? för jag vet att du sitter här och läser,jag vet att du sitter och pratar skit om oss kanske varje dag? ta en titt i spegeln är ditt liv perfekt? är du perfekt? mår du bättre av att skratta åt vad som händer oss? hur mycket du än tror att du är bättre så är du inte det och inte ditt liv heller, även fast mitt går åt det här hållet så kommer mitt liv alltid vara bättre än ditt så länge du bryr dig om andra och deras liv så kommer ditt alltid vara sämst!