Tisday!

hej jag har inte skrivit blogg sen ja bodde i eskilstuna, men nu bor jag i haparanda sen många månader tillbaka, och varför? jo det är en lång historia som jag gärna vill glömma bort.

ja men iaf nu sitter jag o kollar på sex and the city, jätte bra serie enligt mig, men filmen är inge vidare den är rätt lång så det känns som filmen aldrig skulle ta slut den är mest lång tråkig
 
i dag vaknade jah 06.48 var välidgt trött kännde mig som en zoombie sen har jag varit i skolan dagen gick snabbt som är skönt sen när jag kom hem har jag bara kollat på tv och spelat lite på king.com en bra spel sida iaf när man kan sammla juveler.

snart ät de lov också gud vad skönt :) och sen är de inte många veckor kvar tills skolan slutar helt men de är rätt tråkigt när sommar lovet går så himmla fort.

ikväll ska jag ta ett skönt bad, sen så ska jag mysa ner i soffan och kolla på desperat housewife och den rätte för rosing :) sen så tror jag att jag ska gå och krama kudden, ska försöka lägga mig i tid så jag inte är som en zoombie på morgonen=) och så ska jag försöka skriva varje dag här :D men mitt liv är inte så intressant så de blir väl säkert jätte tråkigt att läsa men nu kommer jag inte på något mer så jag avslutar mina ord här :) Ciao baby.