just be yourself

Jag tycker synd om människor som trycker ner andra för att själva må bättre. spelar det någon roll hur vi ser ut? hur vi är som människor? om vi har specialla stilar, musik smak m. m 


Det finns dom som inte vågar vara sig själva för dom är rädd vad folk ska tycka om dom, så istället så smälter dom in i mängden för att inte bli sedda. Jag minns i skolan där många inte vågade klä som dom ville, lyssna på musiken dom ville. men jag var aldrig sån, jag vågade va mig själv, jag minns en kille som sa till mig att han beundrade mig för jag vågade vara mig själv och att han tyckte alla borde våga.
 
visst fick jag kritik för det,men det var inget jag bryde mig om då, jag klädde mig i trasiga svarta kläder som jag hade rivit sönder, tog mammas gammla jeans hon hade när hon var ung och klippte stora hål, dom byxerna var bara ett par trasor! jag färgade mitt hår i olika färger, jag rakade även bort halva håret när jag bara var 13. och väldigt mycket svart smink. Många skrek : Det är inte halloween ännu! eller som kommenterer på lunarsorm; du ser ut som en clown, är kajalen din bästa vän eller? 
 
 


På den tiden vågade inte dom flesta vara sig själv,dom smälte in i mängden. 

Varför ska man kritisera folk för dom vill se ut som dom vill? eller skriva hur ful någon är? hur värdelös man är? eller att ma inte är tillräckligt smal? varför slösar folk sin energi på kritisera och trycka ner andra? ni må kanske vara jätte snygga på utseendet, men eran insida är inte så speciellet vacker. hur är du som människa när du gör sånt? kanske borde fundera och växa upp och bli vuxen. 
 
grunden till att folk trycker ner andra och mobba dom, skriva kommentarer på deras sidor dag in och dag ut, det beror oftas på avundsjuka. De flesta som kommenterade på min lunarstorm kom fram till mig IRL och bad om ursäkt och sa vad grunden till det egentligen var...jo Avundsjuka.  har ni inte lärt er en läxa efter sett filmer och berättelser med mobbning hur dom oftast slutar? med Självmord.  

Sluta tryck ner varandra och vara elaka, istället acceptera och älska varandra precis som man är och våga vara er själva!