one day, one week

hej,dom senaste dagarna så har jag varit ledig, började min första lediga dag med att stor städa lägenheten så nu är det väldigt rent och fint, ja förutom min garderob då där allt bara ligger i en hög,men den tänkte jag fixa i dag men jag och mamma åkte och shoppade lite istället. Köpte massa grejjer till lägenheten, tavlor,prydnader osv. och allting är i lantstil,precis så som jag gillar och det ska vara,älskar den inredningen den är ljus och väldigt mysig och framför allt hemtrevlig, och det får mitt hem att kännas som mitt hem och jag trivs i det. 
 
sen efter vi handlade så åkte vi hem till mamma käkade mat, och sen blev det blåbärs paj till efterätt med vanilj sås :)

 


jag har köpt en massa saker på sista tiden,men jag har inte fått upp allting på väggen, har även två hyllor jag köpt från ikea för ett tag sen och dom har jag inte heller fått upp, men ska nog fixa det någon dag här,borde ju få ordning på min lägenhet,det är ju trots allt  3 månader sen jag flyttade hit haha börjar som bli dags. 

I morgon så ska jag väl ta och fixa den där garderoben och kanske försöka få upp nånting på väggen, men ganska svårt när de flesta av mina väggar är betong och man måste ha en speciell borr! 

förra veckan så var jag hundvakt så jag bodde hos mamma do i ca en vecka också, skulle aldrig orka ha hundarna själv, riktigt riktigt jobbigt att ha tre hundar, ialla fall när man ska gå ut med dom... ojoj går inte å gå med alla samtidigt då som drar åt olika håll trasslar in sig i kopplerna och man måste snurra runt gå över och gå under, gå försiktigt så dom inte fäller än, sen måste man gå med den här skräcken " hoppas det inte kommer några hundar emot mig, hoppas inte..." för ja kommer de några ligger man säker på magen glidandes efter dom, dom har en sån otroligt styrka...
 
ne nu ska jag nog ta och sova....och de här inlägget va ju så intressant,heller hur :) haha..