stay strong

ibland känner jag mig som en hund på insidan som gräver ner sina ben under jorden,fast jag gräver inte ner ben,utan jag gräver ner mina problem som dyker upp i mitt liv , fyller igen hålen och stampar tätt på jorden så dom ska sjunka ner. MEN dom kommer väl upp förr eller senare? visst problemen kanske försvinner men inte känslan som följer med, För varje gång ett problem kommer så följer en känlsa med,det brukar väl vara så? Fast det är inte alltid ett problem försvinner. jag gräver ner mina problem på insidan för jag orkar verkligen inte ta itu med dom,men det är bättre och ta itu med det direkt än massa problem senare anatar jag.



Motgångar kommer som vågar mot mig,hur ska jag klara dom? hur ska jag orka stå stark? hur ska jag orka fortsätta gå trots att vägen är som en hinderbana? Ibland är livet bara så svårt,varför ska det vara så svårt? man väljer sin väg själv och man går den själv för det är ingen som går din väg,allt man gör beror på en själv och ibland skrämmer det mig när jag kollar på min väg,hur har jag kunna gå hit? så långt ifrån min stig,någonstans hoppade jag av och tog en annan väg som inte har en stig,och det värsta är att man kan inte gå tillbaka för att göra om,men tänk om man kunde det? man vet sina misstag och man vet vad man inte ska göra,kanske vägen blir rakare? just nu gäller det för mig att hitta rätt väg tillbaka,hitta mig själv igen.



Jag har fått en fråga..Vad ska man göra när man är på väg och ge upp allt, hur gör du?



hur gör jag när jag är påväg och ge upp allting? jag antar att jag sväljer alla känslor och fortsätter stå helt enkelt,står ut med allting och fortsätter bara vara. för när det väl händer så har man inget annat val än att bara vara stark,vilket inte är lätt..jag vet många som är så mycket starkare än mig och som har det svårare,jag beundrar hen för det..trots hur dåligt hen mår fysiskt jag skulle aldrig klara av det hen gör. fast jag inte är i den situationen så kan ja ändå inte veta, jag kan ändå inte veta exakt hur hen mår,men jag vet att de kan inte vara lätt.


STAY STRONG