söndag

hej! var ett tag sen jag skrev,kände att det var dags att skriva. Sitter just nu hemma hos mamma hon och jag har varit ute med hundarna,tänkte prova på mitt nya objektiv som jag köpte till min systemkamera, fick väl någon bra bilder, men var ganska svårt och ta när hundarna inte riktigt ville stå still och kolla in i kameran haha! sen så var det så kallt ute 25 minus så hundarna började frysa, så får ta bilder när de är varmare ute då man har mer tid. 

Annars så ska jag spela bingo lotta i kväll! haha llängtat efter de hela veckan,det är faktiskt väldigt kul! om man nu skulle vinna något. kanske semester resa,det hade varit perfekt just nu. 

Sen så har jag börjat praktik på tornedalsskolan en gymnasie skola som hjälp lärare på bilden, började förra veckan och ska gå där till februari..väldigt skönt att komma i väg på dagarna istället för att ligga hemma. sen så har jag bara 4 timmar om dagen så det är perfekt, sen får jag även själv måla och rita,då det inte behövs så mycket hjälp då en del är så  självständiga. 

här får ni lite bilder från i dag