Sista ridningen

 
Idag så vaknade jag klockan 9 för jag hade tandläkaretid vid 10.. LÄSKIGT! nej men jag hade inte varit hos tandläkaren på ca 10 år (?) tyckte de va dags att gå.. men de gick bättre än väntat och de var inte så farligt, men ska dit igen och laga hål..så nästa gång blir jätte läskigt! men de är väl bara bita ihop? haha. 

efter det så åkte jag hem och spelade lite speel och satt och prata med underbara människor på Team speak! 
sen efter några timmar så blev de lite jobbigt och sitta vid datorn så jag bestämde mig för att baka lite kakor, samitidgt som ja kollade på serie :d  Sen insåg jag att jag var hungrig och värmde en paj, men sen ringde mamma och jag va tvungen att lämna halva pajen för att ta på mig ridkläder och åka till stallet. 


det var sista ridningen var väldigt kul jag kom tidigt så jag fick välja häst, blev väldigt glad för jag ville verkligen rida en häst som heter uppe, han är väldigt snäll och bra och rida.  sen red vi lite ute och de var så härligt! tråkigt att de va sista ridningen för denna termin. så får vänta till hösten igen :) 

 

juste min bror jerry hade sin första premission för någon dag sen i 4 timmar! väldigt kul för honom att få komma ut i det fria, han hade åkt och handla lite saker och sen köpte han en present till mamma och skickade iväg för hon fyller år snart. och allt han köpte hade han ansökt innan, han hade fått planera sin premession vad han ville göra och ansökt de han ville köpa. Sen hade de ätit på resturang :) så han hade fått en väldigt mysig dag så det känns väldigt bra :D