Före&Efter

Hej alla,idag blev jag klar med garderoben..eller ja nästan,fattas bara en spegel på väggen och så är de klart!  idag var det bara att köpa resten av sakerna som fattades till garderoben och det var korgar,köpte 7 stycken..blev faktiskt väldigt billigt..vet inte riktigt vad jag sa ha dom i ännu. Jag ska ialla fall ha smycken i en av korgarna,blir den lilla för de tar inte så mycket plats..sen lite småkraffs i vissa mer gamla saker..foton osv..minnen riktigt sånt jag inte vill slänga. 

under bänken har jag två korgar i dom ska jag ha underkläder,och strumpor i...måste rensa alla saker jag ha i påsar så får vi se hur det blir.


jag och mamma köpte korgar iaf..sen så åkte vi hem till mig börja klippa mattan så den blev bra i bredden...MEN vi märkte att den var för kort -.-...så det var bara åka till jysk och köpa den minsta mattan dom hadde..vi fick klippa lite av den också och tur som det är så syns inte den där "skarven" som skiljer mattbitarna åt så det var jätte bra! :D 

men här kommer slut resultatet iallafall:
 





sen garderoben med kläderna upphängda:



jag har väldigt högt i tak så kläderna blir inte i vägen och hänger ganska högt uppe ^^ sen syns det inte men jag har en hylla som hänger ovanför klädstången...funderar på om jag ska lägga upp alla skor dit,tur så har jag inte så många par skor!

sen la jag ut min före och efterbild i en facebook grupp "återbruka mera" och jag blev så glad när jag såg hur många som gillat min bild..trodde aldrig jag skulle få så mycket. nu kanske de låter som jag är like-kåt,men jag har lagt ner så mycket tid på min garderob och se hur många som gillar det jag gjort och hur många jag inspererat med att få dom börja fixa sina garderober så blir jag så glad!! :)